Gör dina egna vykort

I en tid där allt fler kommunicerar via sociala medier och e-post kan kommunikationen ibland kännas lite opersonlig. Möjligheterna till att kombinera1905DuPontMillpcardback den digitala tekniken med mer traditionell kommunikation ökar nu när PostNord kompletterar sina vykort med video. Här möts det bästa av två världar när mottagaren får ett riktigt, fysiskt vykort med en QR-kod som kan skannas in för att se och höra avsändarens inspelade videohälsning. Detta tillför ytterligare en dimension till vykorten från den senaste semestern. Varför inte krydda julkorten med en videohälsning från barnen eller hela familjen?

Berätta om dina framgångar

Föreställ dig att du vunnit storvinsten på Megalotto, visst vore det trevligt att kunna skicka egna, personliga vykort från en valfri plats i världen för att göra dina vänner gröna av avund? Du kanske har firat andra små eller stora framgångar som du vill dela med familj, släkt och vänner. PostNords tjänst Riktiga Vykort ger dig möjligheten att skapa dina vykort digitalt och skicka dem som fysiska vykort till valfritt antal mottagare. Du kan använda bilder från din mobil eller dator för att lägga till en personlig touch till vykorten. Kanske har du tagit en bra selfie eller groupie som skulle göra sig bra på print? Skicka riktiga vykort till dina kollegor eller önska dina kunder ett gott nytt år och passa samtidigt på att tacka för ett bra år av samarbete. Har du djur har du en utmärkt anledning att skicka en bra bild på detta till släkt, uppfödare och nära och kära – Canvasen är blank!

Från dator eller app till brevlåda

PostNords tjänst Riktiga Vykort låter dig komponera vykort digitalt i webbläsaren med twisten att dessa sedan skickas fysiskt till mottagaren. Appen med samma namn låter dig också skicka riktiga vykort med app, direkt från din smartphone eller surfplatta till mottagarens brevlåda. Du kan använda dina egna bilder från Facebook eller Instagram för att göra dina vykort än mer personliga. Även i datorversionen av tjänsten kan du välja mellan att ladda upp dina egna bilder att använda på vykortet eller använda något av de färdiga motiv som finns att tillgå. Om du vill skicka flera likadana vykort kan du enkelt lägga till fler mottagare och alla dessa kommer att få ett riktigt, fysiskt vykort i sin brevlåda. Med denna tjänst kan du skicka allt från semestervykort till gratulationskort, födelsedagskort, julkort, tackkort och vilken typ av vykort du kan föreställa dig. Du behöver inte oroa dig för din smått oläsliga handstil, all skrift sker digitalt.