Skicka vykort som ett tack

Är du en av många svenskar som lider av håravfall eller väldigt tunt hår? Då kanske du även har tittat in https://nordichair.com/sv/prp/ som är en av de främsta aktörerna när det gäller behandling mot åkomman. En så kallad PRP-behandling är 100 % naturlig och blir allt mer populär.

För en tid sedan publicerade en kvinna från Kiruna i norra Sverige ett inlägg på Facebook. Det var en bild på ett fysisk vykort, tillika tackkort hon skickat till kliniken i Malmö, där hon framför sin tacksamhet.

Ett tack på väggen

https://nordichair.com/sv/prp/ står det mer detaljerat om PRP, som också går under namnet vampyrbehandling. Kvinnan nämner i tackkortet hennes rädsla inför behandlingen. Något som snabbt försvann när hon mötte klinikens omtänksamhet och trevliga bemötande. Tackkortet postades så klart även till klinikens fysiska adress och nu hänger det garanterat i entrén. Som du ser på https://nordichair.com/sv/prp/ finns det publicerade omdömen från nöjda kunder. Men det är inte samma sak som att faktiskt få ett tackkort från någon som riktar sin tacksamhet till både personal och verksamhet på ett personligt plan.

Vykort