Så fixar du flyttkort inför flytten

Det finns en hel del att se fram emot när du ska flytta till en ny bostad. Har du inte hittat ditt drömboende än kan du klicka in på Boneo där du både kan hitta, sälja och köpa din nya bostad. Det unika med just Boneo är att du hittar både nyproduktion och försäljningar som är på gång, förutom objekt som redan finns till salu naturligtvis. Du kan också läsa intressanta artiklar som kan ge dig som spekulant på bostadsmarknaden nyttig information.

Ordna flyttkort

Även om posten har valt att satsa på e-tjänster när det gäller flyttkort för att anmäla adressändring finns det många kreativa sätt som du själv kan ordna flyttkort på. Det är trots allt en extra speciell känsla att få ett brev i postlådan som talar om att du har flyttat. Det finns gott om inspiration på nätet, både när det gäller kreativa motiv och vackra kuvert. Det finns både gratistjänster och tjänster som kostar där du kan ladda upp egna bilder som du kan använda till dina flyttkort. Vissa tjänster erbjuder också färdiga mallar som du antingen kan använda eller inspireras av.

Du hittar allt du behöver i en hobbybutik om du själv vill designa dina flyttkort från grunden. Med färgglada papper, detaljer från scrapbooking samt penna, sax och limstift kan du enkelt och smidigt sätta din personliga prägel på dina flyttkort. Samtidigt gläder du vänner och bekanta på ett alldeles unikt sätt med tanke på att det mesta som kommer i brevlådan nuförtiden antingen är reklam eller räkningar.

Vykort