Skicka digitala vykort

Man kan lugnt säga att tiden då vi skickade vanliga brev och vykort, eller så kallad ”snigelpost”, är förbi sedan länge. Även om det fortfarande är en fin gest att visa att man tänker på någon genom dessa typer av brev, är det numera det digitala som gäller. Det är snabbt, enkelt och ofta gratis att skicka digitala vykort till vem man vill i hela världen. Detta gör det smidigt att hålla kontakten med nära och kära, oavsett vad man vill ha sagt. Vad vill du ha framfört till din vän eller partner?

Håll kontakten var ni än är

Livet tar oss på många äventyr och resor. Ibland kan vi inte helt och hållet styra över vart vi tar vägen. Det kan vara ett visst jobb eller en utbildning som gör att vi måste resa iväg ett längre tag. Detta kan vara både påfrestande och svårt om man till exempel har ett förhållande där den ena partnern inte kan följa med. Men idag är dock tekniken så utvecklad så att man inte behöver ge upp. Ett förhållande på distans kan enkelt lösas med funktioner som Skype eller Snapchat där man kan skicka hälsningar eller chatta med varandra. Om man vill har lite extra spänning i vardagen kan man se hur långt man är beredd att gå när det kommer till att skicka digitala hälsningar till sin partner. Detta kan ibland vara lika roligt som sexleksaker och det tvingar er att vara kreativa i hur ni uttrycker er. Det har aldrig varit enklare att känna er nära varandra, även på avstånd.Visa att du tänker på nära och kära

Om du fortfarande är av den gamla skolan och vill att det du skickar ska komma fram i brevlådan, finns det givetvis lösningar även för dig. Det är något alldeles extra för mottagaren att få ett gammalt hederligt vykort med ett motiv och en personlig hälsning. Det finns många billiga tjänster online som enkelt låter dig skicka riktiga vykort via datorn. Du kan själv välja vilket motiv du vill ha och till och med ladda upp en bild på dig själv eller något annat roligt motiv. Sedan skriver du helt enkelt din hälsning och så sköter programmet resten med stämpel och annat som får vykortet att kännas genuint och personligt. Du kan ofta testa på dessa typer av tjänster utan kostnad. Om du behöver betala några kronor gör du det enkelt visa ditt kort eller via din mobilräkning, om du till exempel gör detta i telefonen. Vykortet levereras inom ett par dagar, som vanligt.